23 maj 2022 | Pressmeddelande

CUPRA återvänder till Terramar för att avslöja sina planer inför en ny era

Den 7 juni 2022 presenterar CUPRA sina offensiva framtidsplaner med bland annat flera nya elektrifierade modeller.

Martorell, Spanien 23 maj 2022 – CUPRA återvänder till Terramar, den plats där det okonventionella bilmärket från Barcelona lanserades för fyra år sedan. Denna gång för att avslöja CUPRAs framtidsplaner och nya modeller inför en ny era.

Sedan lanseringen har människorna bakom CUPRA, "the CUPRA Tribe", skapat ett starkt varumärke som sträcker sig bortom bilvärlden, som Wayne Griffiths, VD för CUPRA, sa under lanseringen 2018, "Om CUPRA ska bli framgångrikt, är det människorna som gör skillnaden. Vi har ett passionerat team och det är människorna som skapar varumärket."

CUPRA Ateca blev varumärkets första modell och ett förkroppsligande av dess ambition och karaktär. Efter den har CUPRA lanserat flera eftertraktade modeller på marknaden, däribland märkets första helt unika modell, CUPRA Formentor. Modellutbudet har sedan utökats med en variation av drivlinor allt från effektiva förbränningsmotorer till elektrifieriade laddhybrider så som CUPRA Leon e-Hybrid och CUPRA Formentor e-Hybrid. Under förra året lanserade CUPRA sin första 100% eldrivna modell, CUPRA Born, ett bevis på att elektrifiering och prestanda är en perfekt match.

Nu är det dags för nästa kapitel i CUPRAs historia och därför återvänder man till Terramar för att presentera sin djärva framtidsplan med flera elektrifierade modeller.

CUPRA avslöjar sin framtid den 7 juni 2022.