15 maj 2020 | Pressmeddelande

Med initiativ från CUPRA kan FC Barcelona-fansen stödja sin klubb

Med "Let’s win this match together" som slogan uppmuntrar FC Barcelonas officiella bil- och mobilitetspartner fans över hela världen att skicka in bilder för att heja på sitt lag hemifrån.

  • Barçafans i hela världen kan skicka bilder för att heja på sitt lag
  • När hemmamatcherna återupptas på Camp Nou kommer materialet att projiceras på LED-skärmar runt planen
  • CUPRA ambassdör Marc ter Stegen uppmuntrar Barçafans att visa sitt stöd för spelarna via bilder och meddelanden
  • Genom detta inititativ vill CUPRA utöver kärleken till fotboll sända ett budskap om hopp och framtidstro

Martorell, 15-05-2020, CUPRA tillsammans med FC Barcelona lanserar nu ett initiativ för att ge fansen möjlighet att skicka sin kärlek och sitt stöd för laget ända in på Camp Nou planen när matcherna drar igång igen, utan publik. Med "Let’s win this match together" som slogan uppmuntrar Barças officiella bil- och mobilitetspartner fans över hela världen att skicka in bilder för att heja på sitt lag hemifrån. Bilderna, som skickas in via CUPRAs officiella webbsida, kommer sedan att projiceras på LED-skämar runt planen på Camp Nou.

CUPRA Director of Strategy, Business Development & Operations, Antonino Labate förtydligar: “CUPRA vill förmedla ett budskap om hopp och positivitet till samhället. Förutom strävan efter att medla kämparanda och passion via den digitala världen till spelplanen, går detta initiativ också utöver fotboll, vi vill uttrycka att trots de aktuella utmaningarna kommer vi att komma tillbaka starkare om vi agerar tillsammans”

Ett speciellt initiativ

Allt mottaget material kommer att användas för att skapa en audiovisuell presentation som sänds under matchen med jämna mellanrum, totalt upp till tio gånger. Tack vare CUPRA-initiativet kommer fans från hela världen kunna känna sig lite närmare sin klubb, Camp Nou och samtidigt få heja på sina spelare.

FC Barcelona målvakten och CUPRAs globala ambassadör Marc ter Stegen inbjuder alla Barçafans att fylla Camp Nou med sitt stöd: ”Att spela på Camp Nou är alltid speciellt och stödet från våra fans spelar en viktig roll. Så CUPRA-initiativet är väldigt bra, det ger oss möjlighet att känna fansens närvaro. Vi måste anpassa oss till nuvarande situation och kan på detta sätt skapa en vinnande atmosfär vid våra hemmamatcher. Força Barça!”

Ett globalt parterskap

I augusti 2019 förenades CUPRA och FC Barcelona i en global allians. Genom detta innovativa avtal blev CUPRA exklusiv officiell bil- och mobilitetspartner och en av fotbollsklubbens globala officiella partners. I syfte att lyfta Barcelonas image för omvärlden, främja talang och innovation och skapa unika upplevelser för dess globala fans, kommer de två organisationerna att samarbeta under de kommande fem säsongerna.