19 maj 2021 | Pressmeddelande

CUPRA Born bjuder in till en okonventionell världspremiär

Nedräkningen har börjat, CUPRAs första helelektriska modell, CUPRA Born, har digital världspremiär på tisdag den 25 maj.

  • CUPRA Born är en perfekt kombination av elektrifiering och prestanda
  • Modellen levererar sann sportighet med adaptiv chassikontroll DCC, sportchassi och ESC Sport
  • Dessutom levererar CUPRA Born digitalt med full uppkoppling och säkerhetsteknik på högsta nivå med bland annat Augmented Reality Head-Up Display
  • Världspremiären sänds live via YouTube den 25 maj, kl. 12.00,
    https://youtu.be/xt4EeqKYgrQ, samt via varumärkets sociala mediekanaler: Twitter (@CUPRA) och LinkedIn (CUPRA)

Martorell, Spanien, 19 maj 2021, Med lanseringen av varumärkets första 100% eldrivna modell, CUPRA Born, kliver CUPRA in i en ny era och utmanar marknaden med en perfekt kombination av elektrifiering och prestanda.  

CUPRA Born blir impulsen som leder företagets elektriska offensiv, med avancerade drivlinor i kombination med den senaste batteritekniken levererar modellen omedelbar prestanda och en enastående design som sticker ut.

Följ den digitala världspremiären nästa tisdag den 25 maj, kl 12:00 via YouTube ,https://youtu.be/xt4EeqKYgrQ, samt på CUPRAs sociala mediekanaler: Twitter (@CUPRA) och LinkedIn (CUPRA).

Världspremiären av CUPRA Born kommer att genomföras på ett okonventionellt sätt. Avtäckningen av den helelektriska modellen länkas ihop med att Primavera Sounds presenterar sin line-up av artister som kommer att spela på musikfestivalen 2022. CUPRA och Primavera Sound går samman i ett nära samarbete som syftar till att inspirera hela världen från Barcelona.