23 aug 2022 | Pressmeddelande

ŠKODA visar upp exteriörskisser av VISION 7S

› Nydesignad robust front med markerade och utmärkande detaljer › Smala strålkastare placerade längre utåt och designade för att bilda ett "T" › Stora, aerodynamiskt optimerade hjul och svagt sluttande taklinje

Genom att släppa de första exteriörskisserna av konceptbilen VISION 7S avslöjar ŠKODA AUTO ytterligare detaljer om sitt nya designspråk. Skisserna ger en förhandstitt av kommande modell och visar en kraftfull SUV med en slående front med T-formade strålkastare.

 

Exteriörskisserna på den helelektriska konceptbilen ŠKODA VISION 7S visar en nydesignad, slående front. Det betydligt bredare och plattare ŠKODA-grillen är mörk och stängd. De främre strålkastarna, som har placerats brett isär ovanför varandra, och det skarpt definierade varselljuset ovanför sträcker sig i sidled för att bilda ett 'T' – vilket ger bilen en karaktäristisk front.

Den helt nydesignade stötfångaren har sju vertikalt placerade luftintag, där den centrala har en insats i iögonfallande orange färg. Stora, aerodynamiskt optimerade hjul framhäver VISION 7S:s robusta visuella uttryck. Sidorna på bilen definieras av generösa ytor och en svagt sluttande taklinje bakåt.

ŠKODAs nya designspråk speglar välbekanta varumärkesvärden såsom robusthet, funktionalitet och autenticitet. Konceptbilen VISION 7S utmärker sig särskilt med sin rymliga interiör, de hållbara materialvalen och den aerodynamiskt optimerade karossen.

Världspremiären för VISION 7S är planerad till den 30 augusti.